Groei en passie

Succesvol zijn in een baan hangt sterk van jezelf af. Wanneer je tijdens je zoektocht meerder werkgevers hebt dan is dat is dit vrij tijdrovend voor jou. Werken bij PiM uitzenders geeft je de mogelijkheid om voor verschillende opdrachtgevers te werken vanuit 1 arbeidsovereenkomst. Wij begrijpen dat je een stabiel (en goed) inkomen nodig hebt om plannen te maken voor de toekomst. Dat is precies wat wij ook willen. Goed personeel met passie voor het vak die bij verschillende opdrachtgevers willen werken. Wij zijn trouw aan jou en jouw ontwikkeling. We investeren in je door trainingen en opleiding. We zorgen dat je bent voorzien van de juiste pbm’s om je werk veilig te kunnen doen. Daarnaast bieden wij je een arbeidscontract op basis van detacheren. Alles om te groeien en je passie te volgen is bij ons aanwezig. Zo maken wij het verschil.

Blue collar

Wij werken dagelijks met bedrijven en medewerkers die in een “doe of maak” branche actief zijn. De zogenaamde “Blue Collar” bedrijven. Dit zijn niet alleen vaklieden in de bouw maar bijvoorbeeld ook de bouwopruimers. Niet alleen de beveiligers maar ook de planners of coördinatoren. Niet alleen de elektricien maar ook de tekenaars, etc. etc. Omdat wij graag met “blue collar” bedrijven samenwerken, weten wij ook wat er speelt. Wanneer je bij PiM begint kijken we direct wat je nodig hebt om veilig te kunnen werken. Dit kan zijn een VCA of BHV-training. Als je de juiste mentaliteit hebt maar nog geen diploma, dan kunnen wij je ook (laten) opleiden. Naast de diploma’s is de werkervaring ook erg belangrijk. Met onze hulp doe je de nodige werkervaring ook echt op in de praktijk. Jij als vakkracht wordt zo steeds waardevoller voor ons en voor onze opdrachtgever.

Partnership

De focus op “blue collar” bedrijven maakt ons effectiever in ons dagelijks werk. De keuze voor PiM is een keus voor partnership en de bedoeling is dat wij daar allemaal beter van worden. Wij bewegen voor jou en wij begrijpen wat je zoekt omdat we dezelfde passie als jij voor het vak hebben. Onze ervaring, HR-expertise en ons netwerk zorgen voor voldoende werk voor jou. Wij staan naast jou vanaf het eerste gesprek bij aanname tot aan de zoveelste vervolgcursus om je vakkennis op peil te houden. Wij zorgen dat je alles bewust meemaakt en je passie volgt.

Mensenwerk

PiM staat voor People in Motion en mensen zijn ook altijd in beweging. Waar we naartoe willen met onze carrière en waar we uitkomen is een persoonlijke weg vol met belangrijke keuzes. De keus om bij PiM te werken duurt vaak niet tot aan je pensioen. Het mag natuurlijk wel! We snappen dat je op enig moment een vaste plek hebt gevonden en hopelijk hebben wij daaraan bijgedragen. Wanneer het zover komt helpen wij je natuurlijk vanuit alle kanten. Mensen blijven in beweging en wij bewegen voortdurend mee. Eigenlijk leveren wij dus vooral mensenwerk. Dat maakt werken bij PiM erg persoonlijk.