Waar staan wij voor?

Snelheid in goede dienstverlening
Wanneer er werk blijft liggen heb je snel een oplossing nodig. Wij zorgen voor een snelle inzet van personeel met de juiste kennis en ervaring. Wij hebben de beschikking over een beperkt aantal vakkrachten voor onze klanten. Dat is nu eenmaal zo. Dus soms is snelheid ook gewoon zeggen dat we je nu niet kunnen helpen. We houden je i.i.g. niet aan het lijntje.

Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit professionals uit de uitzendwereld. Allemaal bij de grotere (beursgenoteerde) uitzenders opgeleid en de sporen verdient.  We hebben ruime ervaring met detacheren, uitzenden en payrollen. Binnen ons team hebben we de taken verdeeld in frontoffice en backoffice taken waardoor we veel effectiever en plezieriger werken. De complete uitvoering van onze verloning laten wij over aan een gespecialiseerde partner. Hierdoor houden wij focus op recruitment, poolmanagement en de uitzending van onze flexkrachten. De kennis van de branche delen wij met onze opdrachtgevers zodat wij hier allemaal van profiteren. Wij volgen periodiek opfriscursussen van onze kennis zodat wij voorop blijven lopen binnen onze branches. Onze expertise is echt de dienstverlening aan blue collar bedrijven. Daarbinnen doen wij natuurlijk wel alle profielen. Het gaat ons om de klik met het bedrijf. Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen? Neem contact op met Khalid Abdessalami (managing consultant) via: 036-8201204

Wat doen wij?

Wij trekken de beste mensen aan om bij uw organisatie in te zetten. Onze consultants zijn gemotiveerd en kundig maar bovenal ambassadeurs van de branche waarbinnen zowel u als onze kandidaat actief zijn. Dit kan bijvoorbeeld security, safety, techniek of productie zijn. De functies variëren van uitvoerende verkeersregelaars tot tekenaars bij een technisch bureau. Onze dienstverlening bestaat uit het inzetten van personeel. Wanneer u zelf personeel heeft geworven dan noemen wij dit: inzet door payrollen. De kern van onze dienstverlening is het uitzenden en detacheren van door ons geworven vakkrachten. Dit is een fijne gedachte wanneer u snel opzoek bent naar extra personeel. Zeker een reden om voor PiM te kiezen.